Kylpyhuone- ja saunaremontit Raahe Ylivieska Kalajoki Kokkola

Haastavatkin kosteiden tilojen remontit

Märkätilaremontit ovat haastavimpia kodin remontteja. Kosteiden tilojen, kuten saunojen ja kylpyhuoneiden remonttien tekijäksi on tärkeä valita nykyaikaisin menetelmin ja määräyksin rakentava, koulutettu ammattilainen.

Larem Oy:n toteuttamissa projekteissa yksi remonttiasentaja hoitaa kohteen purkuvaiheesta laatoitukseen ja loppusiivoukseen laadukkaan työnjäljen takaamiseksi. Asentaja myös huolehtii lvi- ja sähkötyön ammattilaiset ja tarkastajat paikalle sopivaan ajankohtaan. Remontin yhteydessä tilan kosteusarvot mitataan ja vesieristystyö tarkastetaan virallisen tarkastajan toimesta. Mittauksista toimitetaan sinulle kirjalliset raportit.

Remontin vaiheet:

 1. Tarvittavat purkutyöt
 2. Pintojen tasoitus/levytys
 3. Vesieristys
 4. Laatoitus
 5. Saumaus
 6. Silikonivedot
 7. Panelointi
 8. Listoitus
 9. Kalustus
 10. Loppusiivous

Tilaa ilmainen suunnnittelukäynti!


Kaikki toteuttamamme remontit etenevät vaiheittain, selkeän prosessin mukaan:

 1. Suunnittelukäynti:
 2. Larem Oy tarjoaa ilmaisen suunnittelukäynnin kotiisi, jolloin remonttisuunnittelija kartoittaa kanssasi kylpytilojen kunnon ja remontin tarpeen.

 3. Kuntokartoitus:
 4. Kuntokartoituksen jälkeen kylpytiloihin suunnitellaan tarpeittesi mukaiset uudet ratkaisut ja mietitään tiloihin toiveesi täyttävä uusi ilme.

 5. Tarkka kustannusarvio:
 6. Paikan päällä remontille lasketaan tarkka kustannusarvio ja päätetään Sinulle sopiva ajankohta projektin toteutukselle.

 7. Remontointivaihe:
 8. Remonttivaiheessa yksi asentaja hoitaa kohteen purku-, tasoitus-, vedeneristys-, laatoitus-, panelointi- ja viimeistelytyöt sekä huolehtii lvi- ja sähkötyön ammattilaiset ja tarkastajat paikalle sopivaan ajankohtaan.

 9. Tiedotus:
 10. Remonttiasentaja tiedottaa remontin edistymisestä ja pitää näin Sinut ajan tasalla koko projektin ajan.

 11. Tarkastus:
 12. Remontin valmistuttua lopputulos tarkastetaan ja varmistetaan, että toiveesi ovat toteutuneet.

Huomioi kotitalousvähennys:

Hyvitystä remontista jopa 3800 euroa! Vuonna 2013 voit vähentää 45 prosenttia ennakkoperintärekisteriin kuuluvalle yritykselle maksamastasi työkorvauksesta. Vähennys lasketaan työn osuudesta. Vähennys on henkilökohtainen ja siihen liittyy vuotuinen 100 euron omavastuuosuus. Larem Oy toimittaa asiakkaalle toteutetusta remontista kotitalousvähennykseen oikeuttavan todistuksen.

Lupaamme aikatakuun:

Lupaamme kaikille remonteille aikatakuun! Remontin suunnitteluvaiheessa sovitaan projektin toteutukselle sopiva aikataulu ja valmistumispäivämäärä. Larem Oy pitää kiinni sovitusta aikataulusta ja toteuttaa remontit laadusta tinkimättä ilman turhia välipäiviä. Mikäli remontti ei valmistu sovitussa aikataulussa on asiakas oikeutettu 5% alennukseen remontin kauppahinnasta. Kysy myyjiltämme lisää!

Kommentointi on suljettu.