Maalaukset Maalari Raahe Ylivieska Kalajoki Kokkola

Uusi maalipinta suojaa säältä ja parantaa ulkonäköä

Maali on puun suoja-aine. Julkisivun lahoamisen estämiseksi maalipinta on hyvä uusia säännöllisesti. Samalla talo saa uuden ulkoasun. Larem Oy maalaa sekä uudis- että remonttikohteita panostaen erityisen huolelliseen lopputulokseen.

Maalauksen vaiheet:

 1. Suojaus
 2. Mekaaninen maalinpoisto
 3. Harjapuhdistus
 4. Pohjamaalaus
 5. Pintamaalaus
 6. Loppusiivous

Tilaa ilmainen suunnnittelukäynti!


Kaikki toteuttamamme remontit etenevät vaiheittain, selkeän prosessin mukaan:

 1. Suunnittelukäynti:
 2. Larem Oy tarjoaa ilmaisen suunnittelukäynnin kotiisi, jolloin remonttisuunnittelija kartoittaa kanssasi remontoitavan kohteen kunnon ja remontin tarpeen.

 3. Kuntokartoitus:
 4. Kuntokartoituksen jälkeen remontoitavaan kohteeseen suunnitellaan tarpeittesi mukaiset uudet ratkaisut ja mietitään toiveesi täyttävä uusi ilme.

 5. Tarkka kustannusarvio:
 6. Paikan päällä remontille lasketaan tarkka kustannusarvio ja päätetään Sinulle sopiva ajankohta projektin toteutukselle.

 7. Remontointivaihe:
 8. Koulutetut remonttiasentajat hoitavat kohteen alusta loppuun ilman välipäiviä. Asentajat huolehtivat remontin edetessä tarvittavat lvi- ja sähkötyön ammattilaiset sekä tarkastajat paikalle sopivaan ajankohtaan.

 9. Tiedotus:
 10. Remonttiasentaja tiedottaa remontin edistymisestä ja pitää näin Sinut ajan tasalla koko projektin ajan.

 11. Tarkastus:
 12. Remontin valmistuttua lopputulos tarkastetaan ja varmistetaan, että toiveesi ovat toteutuneet. Samalla remonttisuunnittelija luovuttaa Sinulle esitäytetyn kotitalousvähennyslomakkeen ja muut tarvittavat dokumentit.

Huomioi kotitalousvähennys:

Hyvitystä remontista jopa 3800 euroa! Vuonna 2013 voit vähentää 45 prosenttia ennakkoperintärekisteriin kuuluvalle yritykselle maksamastasi työkorvauksesta. Vähennys lasketaan työn osuudesta. Vähennys on henkilökohtainen ja siihen liittyy vuotuinen 100 euron omavastuuosuus. Larem Oy toimittaa asiakkaalle toteutetusta remontista kotitalousvähennykseen oikeuttavan todistuksen.

Lupaamme aikatakuun:

Lupaamme kaikille remonteille aikatakuun! Remontin suunnitteluvaiheessa sovitaan projektin toteutukselle sopiva aikataulu ja valmistumispäivämäärä. Larem Oy pitää kiinni sovitusta aikataulusta ja toteuttaa remontit laadusta tinkimättä ilman turhia välipäiviä. Mikäli remontti ei valmistu sovitussa aikataulussa on asiakas oikeutettu 5% alennukseen remontin kauppahinnasta. Kysy myyjiltämme lisää!

Kommentointi on suljettu.