Miksi Larem Oy?

Larem Oy

Larem Oy on sauna- ja kylpyhuoneremontteihin erikoistunut yritys. Palveluihin kuuluvat myös muiden kosteiden tilojen, kuten kodinhoitohuoneiden ja WC-tilojen, saneeraukset.

Keskittymällä omaan erityisalaansa Larem Oy on hankkinut rautaisen ammattitaidon juuri kyseisistä remonteista. Toimialue koostuu Raahe-Ylivieska-Kokkola –akselista lähialueineen.

Miksi valita Larem Oy?

Kosteat tilat ovat aina vaativia ja haasteellisia remonttikohteita, joten tehtävään on tärkeä valita nykyaikaisin menetelmin ja määräyksin rakentava koulutettu ammattilainen.

Luotettavimman työnjäljen takaamiseksi Larem Oy:ssa projektin toteuttaa yksi remonttimies purkuvaiheesta laatoitukseen ja loppusiivoukseen. Putki- ja sähkötöistä vastaavat alan ammattilaiset. Purkutöiden jälkeen mitataan remontoitavan tilan kosteusarvot ja mittauksesta toimitetaan asiakkaalle kirjallinen raportti. Myös vesieristystyö tarkastetaan virallisen tarkastajan toimesta.

Larem Oy tarjoaa työlleen aikatakuun. Mikäli remontti ei toteudu sovitussa aikataulussa, hyvitetään asiakkaalle kauppahinnasta 5%.

Larem Oy:lle et maksa turhaan. Pienen kulurakenteen vuoksi hinta-laatusuhde on takuulla kohdallaan.

Kommentointi on suljettu.